Ambachtelijke Limburgse Vlaaien – vers gebakken met passie en traditie
Kwaliteit
Al jaren bakken wij met de beste ingrediënten.
Traditie
Onze vlaaien zijn een eerbetoon aan de Limburgse traditie.
Passie
Elke vlaai wordt met liefde en vakmanschap gemaakt.
Tijdens een vakantiewerk bij de bakkerij toen Léon pas 12 jaar was, wist hij, ik word later bakker. Na jaren lange ervaring in verschillende bakkerijen en een eigen zaak in Maastricht is Léon de bakkerij thuis gestart. Tijdens zijn tijd bij bakkerij het IJsbeertje heeft hij kennis gemaakt met een geheim recept van de Miserable.
Bij Léon’s Bakery bestaat het assortiment uit echte Limburgse vlaaien inclusief de Miserable. Het recept van vroeger is verder doorontwikkeld waardoor het nu de specialiteit is van Léon’s Bakery. De Miserable is inmiddels ook gluten en lactosevrij verkrijgbaar.
Elke vlaai wordt speciaal voor de klant vers gebakken met de beste ingrediënten. De vlaaien worden met de hand gemaakt – precies zoals het hoort en zijn ook nog eens erg lekker. En heb je een keer trek in iets hartigs, dan kun je dit prima invullen met een lekker Worstenbroodje of een Saucijzenbroodje. Deze worden met de hand gemaakt met het gehakt van de slager.
Waarom Kiezen voor Léon’s Bakery?
Bestel nu en proef het verschil!
Wil jij ook genieten van een echte Limburgse vlaai? Bestel gemakkelijk online en laat je verrassen door de smaak van traditie. Wil je meer weten of afspraken maken neem dan gemakkelijk even contact op.


